Rolling in Society

In samenwerking met scholieren van de NHTV werd de SSB gevraagd mee de werking aan een schoolproject .De doelstelling van de film was dat veel jonger geen vast faciliteit hebben om samen te komen en gaan daar door op straat hangen. En ontstaat er vaak overlast ook worden de jongeren vaak worden geassoneerd met probleem jongeren terwijl ze juist heel creatief bezig zijn en zich willen ontwikkelen .
Voor de video klik hier

game of ghetto 16 mei


Emerica presents: Reprezent’s Game of Ghetto from Emerica Europe on Vimeo.

promo met madman en onze guus both!

Divanovas??


Weekend Gent

Afgelopen weekend Gingen we op pad na onze zuider buren onze tocht begon, begin van de avond na Gent waar onze Tour leider Godard ons de weg zou wijzen na de feestjes. Eenmaal onder weg kwamen we erachter dat onze tourleider was afgehaakt en moesten we op eigen houtje verder gelukig kwamen bij pompstation Antwerpen lotgenoten tegen die ook hadden gehoord van een feestje in Drongen. Na lokatie te hebben uitgewisseld begon onze tocht na Drongen waar een feestje aan de gang was van 013. Dit feest kon helaas niet lang door gaan en was om 3 uur ten einde .Maar er was nog een oplossing het feest werd verplaatst na inter-beton in Gent.Een oud industrie pand vlak aan het water wat was gekraakt waar na een uurtje wachten de bar weer werd geopend .De volgende dag gingen we op pad na de S.M.A.K. museum voor de nieuwe expo van Ed Templeton maar er moest eerst gezwommen worden niemand durfde de ranzige rivier naast de interbeton te bevaren. Maar frits was de blauw-alg rivieren wel gewent en voelden zich meteen thuis. Na deze verfrissende duik ging de reis verder na S.M.A.K de nieuwe expo van Ed Templeton ''The Sementery of Reason ,, hing daar .Beetje rond dwaalend door de expo kwamen we nog een mystery Guest tegen Godard wel te verstaan na hem de avond daar voor te hebben gemist kwam onze padden nu weer samen die ons begeleiden door de kunstwerken. Na de expo te hebben gezien was het tijd voor een maaltijd alleen de lokale frietbakers konden Nederlands bezoek niet echt waarderen dus gingen we maar door na de rommelmarkt om daar een paar fantastische aankopen te doen voor een habbekrats.Met de nieuwe aankopen in de hand was het tijd voor een zieken bezoek aan Willem die nu al bijna een week thuis zat na zijn beenbreuk door al die dagen binnen was hij al een beetje geel aangeslagen en was het tijd om maar een keer buiten tekomen


Inter beton

S.M.A.K Museum midden in Gent
Jonny Layton




Buiten deze werken hingen er veel grote werken met veel losse foto's en schilderen die vaak 1 emotie of onderwerp gemeen hadden zo kwamen we ook veel naakt foto's tegen van Ed en zijn Vriendin en zo was Arto Saari samen met zijn vriendin niet bang om zo voor naakt voor de lens te staan dus als dat de shit is kan het niet lang duren voordat de eerste naakteportren van een kassanova online komen.

Etnies Tour # 1 and 2

Het begint weer zomer te worden, dus er word weer wat afgetourt. Zo ook met Etnies. Ik mocht gelukkig ook mee:) jammer dat het alleen van korte duur was. Maar altijd knallende Guus was er ook bij om de boel te supporten. Als je wilt weten hoe het Hessel en Guus verder is vergaan lees dan het verslag op number one nl site Tagsters.

ons mooie jong Hessel



Verder zal er soon een nummer #3 en misschien wel een 4de komen. Ook kunnen we binnenkort genieten van wat leed vermaak.......
Aan gezien mijn poging van overkrook naar een krooked scheenbeen HD op tape staat.

Happy B-day DJ Yannes

Ook deze knalpijp is weer een jaartje ouder. 20 jaartjes alweer .Valt me wel op dat de meeste kassanovas jarig zijn in April. Zal wel iets in de lucht zitten daar richting Raamsdonkveer.

Expo Ed Templeton


Aankomend weekend Zijn er Plannen om naar onze onderburen te gaan en het weekend te verblijven in de oude stad Gent, De planning is om zaterdag uit te gaan in Gent en zondag te gaan Rollen in Gent en even cultuur snuiven Bij de Expo van Ed in het SMAK Gallery

The Cemetery of Reason" is opgevat als een mid-career overzichtstentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Ed Templeton. Het S.M.A.K. brengt fotos, schilderijen en sculpturen die hij de afgelopen vijftien jaar creëerde, samen in wervelende beeldenclusters. De tentoonstelling brengt het verhaal van een pro-skateboarder, een fotograaf, een tekenaar, een schilder... Een verhaal dat hoewel gefocust op zijn eigen leven en dat van de mensen die hem omringen het autobiografische overstijgt en sociaal-maatschappelijke fenomenen zonder schroom noch vingerwijzing blootlegt. Het werk van Ed Templeton (°1972) is niet zomaar onder één noemer te vatten. Grootgebracht in Orange County, een suburb van Los Angeles, bracht hij zijn jeugd door in een wereld van skateboarding en punkmuziek.


Op zeer jonge leeftijd ontpopte Templeton zich tot professionele skateboarder en op 21 jarige leeftijd richtte hij zijn Toy Machine Bloodsucking Skateboard Company op, waarvoor hij alle artwork verzorgde. Al van jongs af aan was Templeton een gedreven tekenaar en schilder, maar het contact met kunstenaars als Egon Schiele, Balthus en David Hockney gaf hem een enorme stimulans. Fotografie is daarnaast altijd een constante geweest. Van meet af aan hanteerde hij een analoge camera en ontwikkelde hij zijn beelden op traditionele wijze. Net zoals Ed Templeton nooit zou kunnen kiezen tussen het skateboarden en het kunstenaarschap beide voeden elkaar zou hij zich nooit tot één bepaald medium kunnen beperken. Fotos, schilderijen en sculpturen vullen elkaar aan, ze staan op één lijn, vrij van hiërarchie. Dikwijls 'beschrijft' Templeton de tekeningen, fotos en schilderijen met anekdotes, gevoelens en gedachten die de beelden een nieuwe, verdiepende lezing aanreiken. Samengebracht in een tentoonstelling worden de beelden zonder echter hun artistieke autonomie te verliezen ingezet als onderdeel van een groter verhaal.

Opening Timboektoe

Timboektoe seizoen is weer gestart en dat deden ze over het algemeen heel algemeen met hele algemene club herrie en veelste veel algemene mensen met algemene zilvere kettingen en algemene hilflikker shirts aan. Maar ja, elke baas wil ''money maken vriend'' zo ook de baas van timboektoe. Tot dat het rond een uurtje of 2/3 is en ''100 % vooraan'' begint te draaien met de verse classics die het altijd goed doen onder de mensen en dan onstaan er dus de oer rituelen en veranderen de meest zatte figuren in monsters die niet bepaald meer normaal functioneren maar alleen nog maar los kunnen gaan. Aight dus al met al was het wederom een positieve ervaring en met het weer van de dag erna kon het weekend eigenlijk niet meer stuk dus vond ik he kapotvet.





De welbekende cinquecento ; past best met 5 man




light your fire Fritzel


rustpauze











Dit monster dus


kontoe





10 truuken met guuz

Prints & The revolution expo


Voor ik in de kreupels lag werd ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij Marcel Veldmans expo. Wie kent hem niet, altijd paraat met een camera op de dollste feestjes en op straat. Zijn eigen skateboard mag The Fluff is een wel bekende hit. Helaas is hier niets meer van te recht gekomen. Niet getreurd want de expo is nog steeds te bezichtigen.
Kreeg de hint dat er ook een kassanova tussen hing.
Zoek en gij zult vinden.....

weenus update


wat ik gister nog niet wist is dat willem gewoon de 1ste plek
heeft veroverd met de etnies best trick!
supersick en dat hij gewoon even de cover van tagsters meepakt!
vet om te zien dat iedereen goed veel beterschap voor weenus heeft!

en een winnaar kan natuurlijk niet de normale uitgang nemen
dus willem doet het zo

dan knallen wij hem vanavond wel in timboektoe
gaat willem wat zustertjes versieren....

knak zij die

het was gister etnies tour en de eerste stop was in damsko,
dus hessel moest volle bak knalle op zn plankie
en willem ging mee voor de back-up!

nou kan willem ook goed wat trucken op zn plankie
dus als er een best trick is en er valle wat goodies te winnen..

ik was er niet bij dus de info wordt nou een beetje vaag!?
maar volgens mij dee die iets van een noseblunt/grind op de marmeren curb met drop naar de bank
en bij de landing ging er iets fouts en knak scheenbeen door die midden

pff vandaag gaat ie onder het mes.. paar stalen balken erin
dus weenus peenus fucking beterschap en geniet van de morfine!


Boeroe Boeroe

Meisjes en Jongentjes ik weet soms van de gekkigheid niet wat ik heb gedaan afgelopen weekenden en das mooi maar das ook wel een beetje jammer. Dus heb ik hier nog wat archief beelden van je zou natuurlijk zeggen de afgelopen weekenden maar jah dat is eigenlijk ook weer niet zo. Het zijn gewoon foto'tjes om de boel is ff lekker op te frissen. Oh jah als je een pakje bij het postkantoor laat liggen langer dan drie weken sturen ze um retour .... het is maar dat je het weet.


Heel gek maar niemand wist waarom die de volgende dag wakker werd van een feestje met allemaal blauwe vlekken op zijn kleren/gezicht/wat jij wil...

Club mondeo toen hij nog leefden

Aanstaande zaterdag mag fritsie weer de aap uithangen in Timboektoe.


Goed naar de klote dees man



lekka slapie doen.